Boekhandel Douwes Den Haag

De verfrissende smaak van zure appels

Mathilde Maas Kuper

De verfrissende smaak van zure appels

De verfrissende smaak van zure appels

De verfrissende smaak van zure appels

 

Ben jij klaar met pleisters plakken? Doekjes voor het bloeden? Wegkijken of juist alleen het positieve belichten? Ben jij toe aan echte oplossingen? Dan is dit jouw boek! Een boek voor leiders die willen werken met en aan de werkelijke oorzaak: verwaarloosde en slecht gemanagede pijn.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 27,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving De verfrissende smaak van zure appels

Ben jij klaar met pleisters plakken? Doekjes voor het bloeden? Wegkijken of juist alleen het positieve belichten? Ben jij toe aan echte oplossingen? Dan is dit jouw boek! Een boek voor leiders die willen werken met en aan de werkelijke oorzaak: verwaarloosde en slecht gemanagede pijn. Want incapabel pijnmanagement leidt tot ongewenste situaties in teams en organisaties. Bij je mensen: hardnekkige gedragspatronen, weerstand, psychologische onveiligheid of gebrek aan vertrouwen. In de organisatie: ondermijning van de besluitvaardigheid, het innovatievermogen en de veranderkracht. Door slecht pijnmanagement worden doelen en ambities niet gehaald.Heb je het nooit zo bekeken? Ontdek dan in dit boek hoeveel invloed pijn heeft in jouw organisatie en hoe pijn het gedrag van mensen en daarmee de processen stuurt. Dit boek leert je hoe je pijn ombuigt van een kracht die jou en je mensen belemmert naar één die je kunt sturen in de richting van je doelen en ambities.Je hoeft pijn niet leuk te gaan vinden, maar door er goed mee om te gaan los je knelpunten op, krijg je mensen in beweging en verbeter je de sfeer. Basisvoorwaarden voor succes!
  • Ontdek hoe pijn jou en je organisatie stuurt.

  • Leer pijn om te zetten in managementinformatie en gewenste resultaten.

  • Versterk je besluitvaardigheid, innovatievermogen en veranderkracht.Trefwoorden: pijnmanagement handleiding


ISBN
9789089655592
Pagina's
160
Verschenen
NUR
801
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Van Duuren Management

Management algemeen