Boekhandel Douwes Den Haag

Wat zeggen die cijfers eigenlijk?

Tips & trick voor niet-financiële professionals

Hans Go

Wat zeggen die cijfers eigenlijk?

Wat zeggen die cijfers eigenlijk?

Tips & trick voor niet-financiële professionals

Wat zeggen die cijfers eigenlijk?

 

Je hebt geen financiële achtergrond maar in je functie wordt wel van je verwacht dat je de cijfers kunt lezen. Je bent budgetverantwoordelijk, maar de opbouw en rapportages zijn te complex om in één keer te begrijpen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 27,99


Beschrijving Wat zeggen die cijfers eigenlijk?

Je hebt geen financiële achtergrond maar in je functie wordt wel van je verwacht dat je de cijfers kunt lezen. Je bent budgetverantwoordelijk, maar de opbouw en rapportages zijn te complex om in één keer te begrijpen. Verzand je in de financiële details en verlies je daardoor de grote lijnen uit het oog? Natuurlijk hoef je geen cijfers te kunnen opstellen, of je bezig te houden met details, maar je moet wel de hoofdlijnen herkennen. Door te vertrouwen op je eigen financiële kennis kun je je concentreren op de oplossingen. Door de juiste vragen te stellen aan de juiste mensen kun je doordringen tot de kern van financiële vraagstukken.Het boek Wat zeggen die cijfers eigenlijk? wil geen financieel expert van je maken, maar leert je hoe cijfers zich verhouden tot bedrijfssituaties. Na het lezen van dit boek begrijp je de inhoud en de samenhang van balans, resultatenrekening en kasstroomoverzicht en heb je inzicht in de meest gangbare financiële onderwerpen, zoals cashflow, werkkapitaal, begrotingen, investeringsvoorstellen, ratio’s en analyses. Door de talloze herkenbare voorbeelden en tientallen tips en tricks is dit boek direct toepasbaar in je werksituatie of bij je opleiding.
  • Het boek combineert 30 jaar financiële ervaring en een universitaire basis met praktijkvoorbeelden.

  • Direct toepasbaar in je werksituatie of bij je opleiding.

  • Met talloze tips en tricks.

  • Van de vorige editie zijn meer dan 5000 exemplaren verkocht.

  • Aan deze editie is cashflow voor bedrijfswaardering toegevoegd.Trefwoorden: cijfers eigenlijk financiën vraagstukken financiële handleiding


ISBN
9789089656186
Pagina's
176
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Van Duuren Management

Management en Economie