Boekhandel Douwes Den Haag

HR met ballen

Doei personeelskosten. Hallo menselijk kapitaal!

Bob Zeegers

HR met ballen

HR met ballen

Doei personeelskosten. Hallo menselijk kapitaal!

HR met ballen

 

Laten we eerlijk zijn: als HR-professional word je vaak straal genegeerd door het management. Omzet en winst zijn steeds weer belangrijker dan investeren in medewerkers. En dat terwijl je echt alles geeft: je neemt geen lunchpauze en eet achter je bureau, je hebt nauwelijks nog tijd voor een goed gesprek met medewerkers en vraagt je steeds vaker af waarom je eigenlijk in HR bent gaan werken.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 29,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving HR met ballen

Laten we eerlijk zijn: als HR-professional word je vaak straal genegeerd door het management. Omzet en winst zijn steeds weer belangrijker dan investeren in medewerkers.En dat terwijl je echt alles geeft: je neemt geen lunchpauze en eet achter je bureau, je hebt nauwelijks nog tijd voor een goed gesprek met medewerkers en vraagt je steeds vaker af waarom je eigenlijk in HR bent gaan werken.Wat zou er gebeuren als HR met een gele markeerstift wel bovenaan de MT-agenda staat? Als jij met supersimpele gesprekstechnieken adviezen geeft waar de oogjes van je management van gaan glimmen, en je weer alle tijd hebt om aan de slag te gaan met belangrijke HR-thema’s?In dit boek geeft HR-expert Bob Zeegers je de negen succesformules voor HR met ballen, waarmee je het MT overtuigt om te investeren in menselijk kapitaal.
  • Maak het management bloednieuwsgierig door maar een paar zinnen aan te passen in jouw HR-plan.

  • Leer de zeven simpele overtuigingstechnieken van oplichters kennen die je kunt gebruiken om managers te enthousiasmeren, zonder dat je de gevangenis in hoeft.

  • Herken de drie redenen waarom je genegeerd wordt in vergaderingen.

  • Weet hoe je zelfs de knieperigste directeur ervan overtuigt te investeren in HR.

  • Ervaar hoe management, OR en medewerkers aan je lippen hangen dankzij een paar geheime gesprekstechnieken van een hoogbejaarde kleuterjuf.‘Eindelijk een boek over HR dat je kunt lezen met een glas wijn erbij.’Froukje Lieuwes, Flieuw Consultancy, HR-advies, interim-management en projecten‘Onnavolgbaar grappig!’Carine Coehoorn, auteur van Burn-out is als failliet gaan‘Ook voor MKB-ondernemers zonder HR-afdeling.’Max Verhoeven, managing-director De Zaak‘Meesterlijk geschreven!’Raymond Tuerlings, HP-director Norsk Hydro in de Benelux


ISBN
9789089656568
Pagina's
228
Verschenen
NUR
807
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Van Duuren Management

Personeel en Organisatie