Boekhandel Douwes Den Haag

Survivalgids voor burn-out

In 6 stappen naar duurzaam herstel

Nicolette Verheem

Survivalgids voor burn-out

Survivalgids voor burn-out

In 6 stappen naar duurzaam herstel

Survivalgids voor burn-out

 

Eén op de zeven mensen krijgt te maken met burn-out klachten. Dat zijn heel veel mensen. Heel veel mensen met persoonlijk leed en verdriet. En niet alleen de persoon zelf, maar ook hun omgeving lijdt eronder.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,99

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Survivalgids voor burn-out

Eén op de zeven mensen krijgt te maken met burn-out klachten. Dat zijn heel veel mensen. Heel veel mensen met persoonlijk leed en verdriet. En niet alleen de persoon zelf, maar ook hun omgeving lijdt eronder. Hun gezin, vriendenkring en het bedrijf waar ze werken. Een burn-out kost veel tijd en geld.Eenmaal ‘burned out’ zijn mensen flink de weg kwijt, maar dat kan voorkomen worden door op tijd in te grijpen. Dit kan alleen als we het taboe over mentaal welzijn doorbreken, de pré-signalen herkennen en mensen de handvatten geven om er goed uit te komen. Nicolette Verheem geeft die handvatten: in zes stappen en aan de hand van zeven openhartige verhalen van ervaringsdeskundigen kunnen mensen met een burn-out zelf de regie nemen. Haar model ‘Burn-out bij de lurven’ is de kern van deze persoonlijke herstelgids. Dit model maakt patronen zichtbaar. Dat inzicht is nodig om die patronen te kunnen doorbreken. Zo ontstaat ruimte voor duurzaam herstel.
  • Een praktisch en diepgaand zelfhulpboek in het toegankelijke jasje van een survivalgids.

  • Het boek houdt rekening met de fase van de burn-out: in het begin van een burn-out kun je beduidend minder aan dan later in het proces.

  • Een gratis te downloaden logboek stimuleert om er direct mee aan de slag te gaan.


ISBN
9789089657107
Pagina's
208
Verschenen
NUR
771
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Duuren Media, Van