Boekhandel Douwes Den Haag

Superfijne klanten

Hoe kom je eraan?

Jos Burgers

Superfijne klanten

Superfijne klanten

Hoe kom je eraan?

Superfijne klanten

 

Superfijne klanten, wie wil die nou niet? Superfijne klanten hebben oog voor jouw toegevoegde waarde en accepteren daarom de prijs die je vraagt. Dat maakt dat werken voor hen vaak niet voelt als werken.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,99

Ophalen: Nu 3 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Superfijne klanten

Superfijne klanten, wie wil die nou niet? Superfijne klanten hebben oog voor jouw toegevoegde waarde en accepteren daarom de prijs die je vraagt. Dat maakt dat werken voor hen vaak niet voelt als werken.

Maar hoe kom je aan superfijne klanten, klanten waar je blij van wordt? Hoop jij dat ze vanzelf naar je toekomen? Jos Burgers legt fijntjes uit dat hopen geen beste strategie is: je zult er iets voor moeten dóén. Zijn advies: stop met werken voor klanten waar je het alleen maar druk van krijgt en kies voor een eigentijdse strategie die leidt tot mond-tot-mondreclame.

In zijn nieuwste boek Superfijne klanten legt bestsellerauteur Jos Burgers uit hoe ambassadeurs ervoor zorgen dat superfijne klanten vanzelf naar je toekomen en waarom deze strategie juist in dit digitale tijdperk de toekomst heeft. Hij geeft antwoord op: Hoe zorg je ervoor dat meer ambassadeurs je vaker aanbevelen? Wat kun je doen om de effecten van gratis mond-tot-mond reclame te versterken? En waarom is het verstandig superfijne klanten een voorkeursbehandeling te geven? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je schaarse middelen als tijd en geld op een andere, slimme manier in te zetten.

Van Jos’ complete oeuvre zijn meer dan 300.000 exemplaren verkocht.


ISBN
9789089657183
Pagina's
128
Verschenen
NUR
803
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Van Duuren Management