Boekhandel Douwes Den Haag

Ik rende met mijn oma door de mist

42 Persoonlijke verhalen over de kracht van poëzie

Ronald Smaal & Bert van der Kruk

Ik rende met mijn oma door de mist

Ik rende met mijn oma door de mist

42 Persoonlijke verhalen over de kracht van poëzie

Ik rende met mijn oma door de mist

 

42 Bekende en onbekende Nederlanders vertellen over een gedicht of lied dat hun dicht op de huid zit. Van Ramsey Nasr tot Maarten ’t Hart, van Lenny Kuhr tot Denise Jannah, van broeder Dieleman tot abt Bernardus.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 22,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Ik rende met mijn oma door de mist

42 Bekende en onbekende Nederlanders vertellen over een gedicht of lied dat hun dicht op de huid zit. Van Ramsey Nasr tot Maarten ’t Hart, van Lenny Kuhr tot Denise Jannah, van broeder Dieleman tot abt Bernardus.

De verhalen geven een inspirerend en soms ontroerend inkijkje in hun leven. Bovendien werpen ze een verrassend licht op boei- ende gedichten uit het Nederlandse taalgebied en ver daarbuiten. De lezer maakt zo door de ogen van een interessante persoonlijkheid kennis met een gedicht en ontdekt de kracht van poe?zie.

Voor levensbeschouwelijk magazine Volzin maakt Bert van der Kruk sinds 2010 de rubriek Dichterbij, waarin mensen aan het woord komen over hun lijfgedicht. Voor dit boek koos hij 42 afleveringen uit en schreef hij een inleiding.

Bert van der Kruk (1961) is journalist. Hij schrijft vooral over religie en levensbeschouwing, kunst en cultuur.


ISBN
9789089724106
Pagina's
160
Verschenen
NUR
306
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Abdij Van Berne, Uitgeverij

Poëzie