Boekhandel Douwes Den Haag

Vasten - tijd voor mij

Een spirituele gids

Peter Müller

Vasten - tijd voor mij

Vasten - tijd voor mij

Een spirituele gids

Vasten - tijd voor mij

 

Vasten klinkt velen in de oren als afzien, en kan associaties oproepen met mislukte dieetervaringen. In dit boek voert Peter Müller een pleidooi voor deeltijdvasten, waarbij je een of meerdere dagen per week een deel van je dag niet eet.


Nog te verschijnen

€ 22,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Vasten - tijd voor mij

Vasten klinkt velen in de oren als afzien, en kan associaties oproepen met mislukte dieetervaringen. In dit boek voert Peter Müller een pleidooi voor deeltijdvasten, waarbij je een of meerdere dagen per week een deel van je dag niet eet. Dat is makkelijker vol te houden, en niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Deze onthouding plaatst hij in een lange religieuze traditie. Tijdens een zelfgekozen vastenperiode kun je een keuze maken uit de zeven thema’s die de auteur in dit boek aanreikt om op te reflecteren, zoals tijd nemen, reiniging en stilte. De meditatieve teksten, oefeningen en rituelen die hij daarbij suggereert, kunnen je helpen om bewuster te gaan leven.

Peter Müller (1943) studeerde theologie en pedagogiek en werkt als auteur en in het volwassenenonderwijs. Hij heeft 25 jaar ervaring met het begeleiden van vastengroepen, en leidt begeleiders van vastengroepen op.


ISBN
9789089724403
Pagina's
128
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Abdij Van Berne, Uitgeverij

Wonen en Lifestyle