Boekhandel Douwes Den Haag

Uit hout gesneden

20 DIY projecten met materialen uit het bos

Guillaume Ougier

Uit hout gesneden

Uit hout gesneden

20 DIY projecten met materialen uit het bos

Uit hout gesneden

 

Laat je tijdens een wandeling inspireren door het bos en maak bijzondere en decoratieve voorwerpen met het hout dat je onderweg vindt. Houtkunstenaar en -bewerker Guillaume Ougier, oprichter van atelier Darbroche in Lotharingen, legt je stap voor stap – en aan de hand van duidelijke foto's – uit hoe je zelf producten van gevonden hout kan maken.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 25,99


Beschrijving Uit hout gesneden

Laat je tijdens een wandeling inspireren door het bos en maak bijzondere en decoratieve voorwerpen met het hout dat je onderweg vindt. Houtkunstenaar en -bewerker Guillaume Ougier, oprichter van atelier Darbroche in Lotharingen, legt je stap voor stap – en aan de hand van duidelijke foto's – uit hoe je zelf producten van gevonden hout kan maken. Van seizoen tot seizoen beschrijft hij de kenmerken van verschillende boomsoorten zodat je ook weet welk hout je het beste waarvoor gebruikt.

In Uit hout gesneden komen 20 prachtige en praktische objecten aan bod, van potlood tot krukje en van kaarsenstandaard tot dromenvanger – allemaal handwerk en geïnspireerd door observaties in de natuur. Het zijn stuk voor stuk unieke creaties die in elk huis een plekje verdienen.


ISBN
9789089898807
Pagina's
176
Verschenen
NUR
410
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Terra

Natuur