Boekhandel Douwes Den Haag

Wijn in de Lage Landen

De mooiste wijndomeinen in Nederland en België

Meta van den Boomen

Wijn in de Lage Landen

Wijn in de Lage Landen

De mooiste wijndomeinen in Nederland en België

Wijn in de Lage Landen

 

Van het noorden van Friesland tot in het Vlaamse Heuvelland zijn bevlogen wijnmakers dag in dag uit bezig om in de uitdagingen van ons klimaat op professionele manier wijn te maken. Met succes! Dit boek geeft die wijnmakers een gezicht en gaat dieper in op de smaak van onze eigen wijn.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 35,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Wijn in de Lage Landen

Van het noorden van Friesland tot in het Vlaamse Heuvelland zijn bevlogen wijnmakers dag in dag uit bezig om in de uitdagingen van ons klimaat op professionele manier wijn te maken. Met succes! Dit boek geeft die wijnmakers een gezicht en gaat dieper in op de smaak van onze eigen wijn. Van wijngaard en druivenras tot duurzame wijnbouw en het vinificatieproces in de kelder. Voor welke uitdagingen staan de wijnmakers en hoe gaan ze te werk?

Wijndame Meta van den Boomen neemt je in Wijn in de Lage Landen mee langs de mooiste wijngaarden in Nederland en Vlaanderen. De sfeervolle foto's van Sarah Distel illustreren het persoonlijke verhaal van de wijnmakers en voeren je mee naar de meest idyllische plekken. Dit boek zal menig liefhebber van wijn, lekker eten, lokale producten en de prachtige plekken in eigen land doen watertanden.


ISBN
9789089899248
Pagina's
192
Verschenen
NUR
447
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Terra