Boekhandel Douwes Den Haag

Wild Craft

50 DIY-projecten met materialen uit de natuur

Natasja van der Meer

Wild Craft

Wild Craft

50 DIY-projecten met materialen uit de natuur

Wild Craft

 

'Voor mij is de natuur een onuitputtelijke bron van inspiratie.' Kom jij ook wel eens terug van een natuurwandeling met veren, stenen of schelpen in je zakken? Vaak verdwijnen deze schatten in een la of op een plankje, waarna je er nooit meer naar omkijkt.


Nog te verschijnen

€ 29,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Wild Craft

'Voor mij is de natuur een onuitputtelijke bron van inspiratie.'

Kom jij ook wel eens terug van een natuurwandeling met veren, stenen of schelpen in je zakken? Vaak verdwijnen deze schatten in een la of op een plankje, waarna je er nooit meer naar omkijkt. Hoe leuk is het om er een decoratief kunstwerk of handig gebruiksvoorwerp van te maken?

In Wild Craft laat Natasja van der Meer zien hoe je zelf producten kunt maken van materialen die dat seizoen in de natuur voorhanden zijn en waarbij je weinig tot geen gereedschap nodig hebt. Van kaasplankje en pastelkrijt tot lampenkap en dromenvanger: dit inspirerende boek bevat vijftig ambachtelijke DIY-projecten die iedereen eenvoudig kan uitvoeren. Met stap-voor-stapinstructies, een materialenlijst en verduidelijkende foto's per voorwerp.

Met de ideeën en uitdagingen in Wild Craft creëer je blijvende herinneringen en maak je vanzelf verbinding met de natuur.


ISBN
9789089899637
Pagina's
224
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Terra

Wonen en Lifestyle