Boekhandel Douwes Den Haag

Rondje Drenthe fietsen

Rondje Drenthe fietsen

Rondje Drenthe fietsen

Rondje Drenthe fietsen

 

Een fietsroute van ruim 300 kilometer langs de grenzen van Drenthe, een unieke route door dé fietsprovincie van Nederland. Ontdek Oerdrenthe! Rondje Drenthe is een echt rondje, er is geen vast begin- of eindpunt.


Leverbaar

€ 16,95

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving Rondje Drenthe fietsen

Een fietsroute van ruim 300 kilometer langs de grenzen van Drenthe, een unieke route door dé fietsprovincie van Nederland. Ontdek Oerdrenthe!

Rondje Drenthe is een echt rondje, er is geen vast begin- of eindpunt. Je bepaalt zelf het startpunt en de lengte van de dagetappes. Wie de uitdaging aangaat om de enige berg van Drenthe (Col du VAM) te beklimmen, maakt een extra lus van 45 kilometer. De route is geschikt voor elke fietser. Of je nu een fiets met drie versnellingen, een ligfiets of een E-bike hebt: stap maar op! De route is altijd goed begaanbaar en zoveel mogelijk autoluw!

Drenthe biedt vermaak voor iedereen, op deze route is er voor alle leeftijden genoeg te zien en te doen. Ervaar het landschap, de cultuur en de rijke en verrassende geschiedenis van Drenthe. Neem de tijd en stap af om te genieten van de prachtige mix van oerbossen, zandvlaktes en heidevelden, brinkdorpen en essen en natuurlijk van hunebedden en schaapkuddes

Het boekje geeft via een dertigtal ‘highlights’ informatie over mooie en bijzondere plekjes langs de route, de zogenaamde Kiekplaotsen. Met een duidelijk routebeschrijving via overzichtelijke kaarten en duidelijke tekst.


ISBN
9789090326405
Verschenen
NUR
501
Druk
1
Uitvoering
Spiral bound
Taal
Nederlands
Uitgever
Drentse Fietsers