Boekhandel Douwes Den Haag

Rondje Groningen fietsen

Rondje Groningen fietsen

Rondje Groningen fietsen

Rondje Groningen fietsen

 

Een bijna 350 kilometer lange fietsroute langs de grenzen van Groningen. Een unieke route die gaat van de rechte kanalen in het zuiden tot het Wad in het noorden, en van Friesland in het westen tot Duitsland in het oosten.


Leverbaar

€ 16,95

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving Rondje Groningen fietsen

Een bijna 350 kilometer lange fietsroute langs de grenzen van Groningen. Een unieke route die gaat van de rechte kanalen in het zuiden tot het Wad in het noorden, en van Friesland in het westen tot Duitsland in het oosten. Dit is Rondje Groningen!

Rondje Groningen is een echt rondje, er is geen vast begin- of eindpunt. Je bepaalt dus zelf waar je start en hoeveel kilometer je iedere dag fietst. En of je nu geoefend bent of niet, een ligfiets of een e-bike hebt: Rondje Groningen is er voor iedereen.

Volg het water, langs kanalen, riviertjes, de Dollard, het Lauwersmeer en natuurlijk het Wad. Doorkruis bossen en heidevelden en volg de vele kerktorens, molens en sluizen. Van vestingsteden naar verdronken dorpen: Welkom in Groningen.

En het mooie is: je bepaalt zelf het tempo. Overnachten kan op één van de vele campings. B&B's, pensions en hotels en bij Vrienden op de Fiets.


ISBN
9789090341095
Verschenen
NUR
501
Druk
1
Uitvoering
Spiral bound
Taal
Nederlands
Uitgever
Drentse Fietsers