Boekhandel Douwes Den Haag

Van het pad af

In een oude Land Cruiser naar Zuidoost Azië

Karin-Marijke Vis & Coen Wubbels

Van het pad af

Van het pad af

In een oude Land Cruiser naar Zuidoost Azië

Van het pad af

 

Alles achterlaten en de wijde wereld in met een verroeste Land Cruiser. In 3,5 jaar 75.000 kilometer naar Zuidoost Azië. Van het pad af, of van het padje af?Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 24,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Van het pad af

“Ik ga een wereldreis van twee jaar maken. Ga je mee?”
“Ja,” antwoordde Karin-Marijke, niet wetend waarop ze zo volmondig ‘ja’ zei.

In Van het pad af nemen Karin-Marijke en Coen je mee op hun reis naar Zuidoost-Azië in een verroeste Land Cruiser. Een rit van 75.000 kilometer door 15 landen in 3,5 jaar.
Van ongekende gastvrijheid in Turkije en Iran naar unieke belevenissen in het weinig bereisde Pakistan, Bhutan en Tibet. Van knallende ruzies over elkaars rijstijl naar eensgezind genieten van de prachtige mensen die hun pad kruisten en bij wie ze te gast waren. Ze reisden een jaar door India en ontkwamen aan een bomexplosie in Bangladesh, maar niet aan malaria. In Cambodja zwierven ze door oerwouden bezaaid met landmijnen en in Laos verdwaalden ze op de voormalige Ho Chi Minh-route.

Voor wie die zich afvraagt of het echt kan – alles achterlaten, de wijde wereld intrekken en vertrouwen hebben in wat er op je pad komt – dit verhaal is voor jou.


ISBN
9789090342313
Pagina's
386
Verschenen
NUR
508
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekengilde B.V.

Reisverhalen