Boekhandel Douwes Den Haag

You Shoot, I Score!

Van rondkomen tot carrière maken met jouw muziek in films, tv, games en meer...

Karl Heortweard

You Shoot, I Score!

You Shoot, I Score!

Van rondkomen tot carrière maken met jouw muziek in films, tv, games en meer...

You Shoot, I Score!

 

Heb je zojuist ontdekt dat je filmcomponist wilt worden en ben je benieuwd hoe die wereld in elkaar zit en welke opleidingen je kunt volgen? Of ben je al afgestudeerd en ben je op zoek naar klussen en wil je weten hoe je het allemaal financieel aan moet pakken?


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 25,99


Beschrijving You Shoot, I Score!

Heb je zojuist ontdekt dat je filmcomponist wilt worden en ben je benieuwd hoe die wereld in elkaar zit en welke opleidingen je kunt volgen? Of ben je al afgestudeerd en ben je op zoek naar klussen en wil je weten hoe je het allemaal financieel aan moet pakken? Of misschien heb je al klussen, maar wil je je verder ontwikkelen of overweeg je om naar Hollywood te gaan?

You Shoot, I Score! laat van begin tot eind zien hoe het werkveld eruit ziet, welke opleidingen er zijn, hoe je kunt netwerken en hoe je de juiste klussen krijgt, de mogelijkheid om met het buitenland te werken, hoe je het financieel allemaal regelt, hoe je samenwerkt met regisseurs en opdrachtgevers en de mindset die daarbij belangrijk is.

Van doorbreken in de industrie tot geld verdienen tot carrière maken, You Shoot, I Score! helpt je met het vinden van jouw weg in de mediawereld!

Over de auteur:
Karl Heortweard is componist voor film en tv en werkte aan films als ‘Whitestar’, ‘Zomer in Frankrijk’ en ‘Love & Shukla’ en de programma’s ‘Project Rembrandt’, ‘Dreamschool’ en ‘De Nieuwe Vermeer’. Hij geeft colleges en workshops over compositie voor verschillende media en het maken van carrière als media-componist op filmfestivals en muziekopleidingen.

Recentie:
“Dit boek is van de eerste tot de laatste pagina een openhartige zoektocht naar het wezen van de hedendaagse filmcomponist. Voor beginnende componisten die een carrière in de visuele media nastreven, is dit op de praktijk gerichte handboek over alle facetten waarmee ze in aanraking kunnen komen uiterst geschikt. De inbreng van uiteenlopende componisten uit de wereld van de visuele media zorgt ervoor dat dit boek voor iedere aanstormende filmcomponist zowel actueel als nuttig is, waarbij auteur Karl Heortweard evenals de componisten niet zonder humor en ironie spreken. ;-)”
Paul Stevelmans - Score Magazine


ISBN
9789090365275
Verschenen
NUR
660
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pumbo.nl B.V.