Boekhandel Douwes Den Haag

Ik wil je iets vertellen

Lotte Hendriks & Dolly Warhol & Patrick van Vliet

Ik wil je iets vertellen

Ik wil je iets vertellen

Ik wil je iets vertellen

 

Een boek dat kinderen helpt praten over nare ervaringen en voorlezers hier goed op te reageren. Bij het boek hoort ook de website www.ikwiljeietsvertellen.nl


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 15,99


Beschrijving Ik wil je iets vertellen

Doris speelt het liefst buiten met zijn vrienden. Dennenappels overgooien, van ’s avonds laat tot ’s ochtends vroeg. Maar Doris heeft ook iets naars meegemaakt. Doris wil het wel vertellen maar kan de juiste woorden niet vinden.

Nare ervaringen zijn meestal geen onderwerp van gesprek bij jonge kinderen. Het prentenboek ‘Ik wil je iets vertellen’, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, wil hier verandering in brengen. Het boek, geschreven door klinisch psycholoog dr. Lotte Hendriks en Rémi Bouwer van creatief bureau Dolly Warhol, stimuleert kinderen om over nare ervaringen te vertellen. Het verhaal is laagdrempelig zodat het zowel ingezet kan worden om te praten over dagelijkse (kleine) vervelende gebeurtenissen tot traumatische ervaringen. De bijbehorende website ikwiljeietsvertellen.nl helpt voorlezers om hier vervolgens goed op te reageren.


ISBN
9789090365411
Pagina's
40
Verschenen
NUR
200
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Dolly Warhol

Kinderen en Jeugd