Boekhandel Douwes Den Haag

Benelux Rail 4

Guy Pettinger & Marcel Vleugels

Benelux Rail 4

Benelux Rail 4

Benelux Rail 4

 

Trouwe lezers van de reeks Benelux Rail boeken geven vaak aan dat ze Benelux Rail 4, Benelux Rail 6 en Benelux Rail 9 in ieder geval in fotografisch opzicht de beste edities vinden. Benelux Rail 4 verscheen voor het eerst in 1990 en is nu weer volop verkrijgbaar.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 9,00

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Benelux Rail 4

Trouwe lezers van de reeks Benelux Rail boeken geven vaak aan dat ze Benelux Rail 4, Benelux Rail 6 en Benelux Rail 9 in ieder geval in fotografisch opzicht de beste edities vinden.
Benelux Rail 4 verscheen voor het eerst in 1990 en is nu weer volop verkrijgbaar. Op 112 pagina's passeren in 233 foto's (deels in kleur), met behulp van materieel lijsten, tekeningen en landkaartjes tal van spoorwegonderwerpen uit die tijd de revue.
Er is extra aandacht voor spoorwegbeveiliging, het nodige nieuwe materieel dat instroomde, speciale goederenwagens, het vertrek van de Engelse NS 1500 uit de dagelijkse dienst en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van tram en metro. De industriespoorwegen van de drie landen lieten zich in deze uitgave niet onbetuigd bij het geven van verrassende kijkjes achter de schermen. Opgeknapt historisch materieel wordt evenzeer voor het voetlicht gehaald als nieuw ontworpen moderne locomotieven en treinstellen.


ISBN
9789172661165
Pagina's
112
Verschenen
NUR
200
Druk
1
Uitvoering
Boek
Taal
Nederlands
Uitgever
Nijvere Lezerke


ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren