Boekhandel Douwes Den Haag

De weg van het luisteren

Julia Cameron

De weg van het luisteren

De weg van het luisteren

De weg van het luisteren

 

Julia Cameron, auteur van de klassieker The Artist's Way, over hoe we onze creativiteit kunnen vergroten door echt te leren luisterenOp werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 21,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving De weg van het luisteren

Hoe we onze creativiteit kunnen vergroten door echt te leren luisterenDe weg van het luisteren helpt je aandachtiger en beter te luisteren en zo creatiever te worden. In zes weken leer je echt te luisteren naar je omgeving, de mensen om je heen én naar jezelf met de handvatten en opdrachten die Cameron je aanreikt in dit boek. Het levert je enorm veel op als je beter kunt luisteren: onze aandacht verscherpt en we verkrijgen inzicht en duidelijkheid. Bovenal ontbrandt het onze creativiteit, die we door elk aspect van ons leven voelen en kunnen gebruiken. In een wereld die bol staat van lawaai is De weg van het luisteren een belangrijke herinnering aan de kracht van echt luisteren.


ISBN
9789400512702
Pagina's
224
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lev.

Psychologie