Boekhandel Douwes Den Haag

Red mij niet

Hoe steun je iemand in moeilijke tijden?

Sanne van Arnhem

Red mij niet

Red mij niet

Hoe steun je iemand in moeilijke tijden?

Red mij niet

 

Praktisch handboek over hoe je iemand die het zwaar heeft daadwerkelijk tot steun kunt zijn in plaats van meteen het probleem te willen oplossen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 20,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Red mij niet

Hoe steun je iemand die het moeilijk heeft? De meeste mensen doen hun best, helpen uit liefde en zitten vol goede bedoelingen, maar vaak is het resultaat teleurstellend. Ze zijn redder in plaats van supporter.Het inzicht dat je een naaste die het moeilijk heeft meestal niet kunt redden, is van belang om iemand daadwerkelijk tot steun te kunnen zijn. In deze tijd van lange wachtlijsten voor gezondheidszorg wordt de rol van de omgeving steeds belangrijker en is een gids voor het effectief steunen van een naaste onmisbaar.Red mij niet is een toegankelijk en praktisch boek waarin theorie over gedragsverandering en zelfsturing wordt afgewisseld met ervaringen uit de praktijk.


ISBN
9789400513891
Pagina's
224
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lev.

Psychologie