Boekhandel Douwes Den Haag

Schrijven naar bewustzijn

Ontdek je ware verhaal

Joey Brown

Schrijven naar bewustzijn

Schrijven naar bewustzijn

Ontdek je ware verhaal

Schrijven naar bewustzijn

 

Wie ben jij écht? Waarom ben je hier? Wat is jouw levensmissie? Schrijven kan je helpen om een antwoord te vinden op deze vragen. Schrijven naar bewustzijn neemt de lezer mee op een schrijfreis naar binnen, boven en buiten, met als bestemming: bewustzijn.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 17,99

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Schrijven naar bewustzijn

Wie ben jij écht? Waarom ben je hier? Wat is jouw levensmissie? Schrijven kan je helpen om een antwoord te vinden op deze vragen. Schrijven naar bewustzijn neemt de lezer mee op een schrijfreis naar binnen, boven en buiten, met als bestemming: bewustzijn. Dit boek is bedoeld voor iedereen met een verlangen naar méér: naar verdieping en naar verbinding met het eigen hart. Of je nu pas begint met schrijven of al lang het schrijven beoefent, met de schrijfmeditaties in dit boek ontdek je al schrijvend je levensmissie.

De Vlaamse Joey Brown is schrijver en schrijfcoach. Stilte en schrijfmeditatie zijn de basisingrediënten van haar werk. Meermaals per jaar organiseert ze schrijfretraites: een unieke combinatie van schrijven, stilte en meditatie. Sinds enkele jaren woont en werkt ze op het Griekse eiland Ikaria.


ISBN
9789401304238
Pagina's
256
Verschenen
NUR
610
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Altamira

Taal
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren