Boekhandel Douwes Den Haag

Angst overwinnen doe je zo

Arentina Drenth & Josselin Bijl

Angst overwinnen doe je zo

Angst overwinnen doe je zo

Angst overwinnen doe je zo

 

We kennen allemaal angsten. Vliegangst, angst voor kleine ruimtes, angst voor het coronavirus, angst voor spinnen, sociale angsten of de angst om dood te gaan. In dit boek helpt auteur Arentina Drenth je om een actieplan op te stellen, waarmee je je angst de baas kunt worden.Nog te verschijnen

€ 16,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Angst overwinnen doe je zo

We kennen allemaal angsten. Vliegangst, angst voor kleine ruimtes, angst voor het coronavirus, angst voor spinnen, sociale angsten of de angst om dood te gaan. In dit boek helpt auteur Arentina Drenth je om een actieplan op te stellen, waarmee je je angst de baas kunt worden. Ze doet dit in simpele taal en met weinig woorden, zodat iedereen met haar praktische tips en oefeningen aan de slag kan. De eenvoudig uitgelegde theorie is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en wordt verduidelijkt door prachtige illustraties.

Arentina Drenth is GZ-psycholoog, gedragstherapeut en EMDR-practitioner, en gespecialiseerd in angst, depressie, trauma, slaap en stress. Ze vindt het belangrijk dat wetenschappelijke kennis toegankelijk wordt gemaakt, mede omdat ze zelf dyslectisch is.


ISBN
9789401304931
Pagina's
160
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Altamira

Psychologie