Boekhandel Douwes Den Haag

Kruiden in tuin & keuken

Keukenkruiden kweken en verwerken in lekkere gerechten

Lode Claus & Michiel Van Colenberghe & Kris Jacobs

Kruiden in tuin & keuken

Kruiden in tuin & keuken

Keukenkruiden kweken en verwerken in lekkere gerechten

Kruiden in tuin & keuken

 

In Kruiden in tuin & keuken, de opvolger van Kruiden kweken koken, onthult Lode Claus van de gerenommeerde kwekerij Kruiden Claus alles wat je moet weten over de teelt, verzorging, oogst en het bewaren van ongeveer 36 bekende en minder bekende keukenkruiden.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 25,99


Beschrijving Kruiden in tuin & keuken

In Kruiden in tuin & keuken, de opvolger van Kruiden kweken koken, onthult Lode Claus van de gerenommeerde kwekerij Kruiden Claus alles wat je moet weten over de teelt, verzorging, oogst en het bewaren van ongeveer 36 bekende en minder bekende keukenkruiden.

Daarnaast laat de ervaren chefkok Michiel Van Colenberghe je ook kennismaken met de kunst van het combineren van kruiden met andere ingrediënten tot verfijnde, maar toegankelijke recepten met een overvloed aan smaak.

Een absolute must-have voor iedereen die de wereld van keukenkruiden wil ontdekken en de smaak van zijn gerechten wil verrijken.


ISBN
9789401406154
Pagina's
168
Verschenen
Rubriek
Culinair
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Culinair