Boekhandel Douwes Den Haag

Waarheid

Junior College

Lorenz Demey

Waarheid

Waarheid

Junior College

Waarheid

 

Van zaken als fake news, vrijheid van meningsuiting en de opkomst van de geluksindustrie in de vorm van mindfulnesstrainingen denken we snel dat ze vooral de laatste jaren aan belang wonnen. In feite gaan ze allemaal terug op discussies waarover mensen al eeuwenlang praten: hoe kunnen we 'juist' van 'fout' onderscheiden?


Nog te verschijnen

€ 19,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Waarheid

Van zaken als fake news, vrijheid van meningsuiting en de opkomst van de geluksindustrie in de vorm van mindfulnesstrainingen denken we snel dat ze vooral de laatste jaren aan belang wonnen. In feite gaan ze allemaal terug op discussies waarover mensen al eeuwenlang praten: hoe kunnen we 'juist' van 'fout' onderscheiden? Hoe vrij zijn we eigenlijk om te doen en laten wat we willen? En wanneer zijn we als mens werkelijk gelukkig?

Drie vooraanstaande denkers laten in evenveel boeken hun licht schijnen op de fenomenen waarheid, vrijheid en geluk. Op een toegankelijke en krachtige manier laten ze ons kennismaken met deze fascinerende begrippen en tonen ze hoe we er het best mee om kunnen gaan. Via hun meeslepende zoektocht maken we op een ludieke manier kennis met de belangrijkste filosofen en wetenschappers in de geschiedenis. De Junior College-reeks brengt al deze levensbelangrijke thema's in een handig formaat.


ISBN
9789401462280
Pagina's
120
Verschijnt
NUR
730
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo Campus

Filosofie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren