Boekhandel Douwes Den Haag

Het rouwt in jou

Een eerlijk hulpboek bij het verlies van een kind

Christine Vandenhole & Mama Baas

Het rouwt in jou

Het rouwt in jou

Een eerlijk hulpboek bij het verlies van een kind

Het rouwt in jou

 

Als ouders hun kind verliezen zakt de grond letterlijk weg onder hun voeten. In dit hulpboek komt de expertise van Christine als vroedvrouw, als mama van Berre* en als oprichter van het Berrefonds allemaal samen.


Nog te verschijnen

€ 22,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Het rouwt in jou

Als ouders hun kind verliezen zakt de grond letterlijk weg onder hun voeten. In dit hulpboek komt de expertise van Christine als vroedvrouw, als mama van Berre* en als oprichter van het Berrefonds allemaal samen. Verwacht geen klassiek rouwboek, maar een warm boek vol inzichten, checklists en eerlijke getuigenissen. Een herkenbaar boek voor ouders van een overleden kindje met plaats voor verdriet, maar ook met een vleugje humor en veel hoop.

Het boek behandelt een hele reeks vragen van ouders en mensen in hun omgeving zonder er een 'dwingend' of 'juist' antwoord op te willen geven. Alle thema's rond het verdriet om een overleden kindje komen aan bod.
Het boek richt zich in de eerste plaats tot de ouders zelf, maar iedereen die professioneel of privé met dit thema te maken krijgt, zal het kunnen gebruiken.


ISBN
9789401464109
Pagina's
192
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Wonen en Lifestyle
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren