Boekhandel Douwes Den Haag

Hors d'oeuvre

25 jaar theater tussen de straatstenen en de sterren

Unie der Zorgelozen

Hors d'oeuvre

Hors d'oeuvre

25 jaar theater tussen de straatstenen en de sterren

Hors d'oeuvre

 

Na 25 jaar geëngageerd theater maakt de Unie der Zorgelozen uit Kortrijk een tussenstand op van haar sociaal-artistieke werk. Werk dat op vele manieren aan velen een stem gaf. Voor Hors d'oeuvre putte de Unie uit het eigen rijke archief, liet ze Zorgelozen aan het woord, vroeg ze artistieke compagnons de route om extra kruiding en aan kritische medestanders om door hun bril naar de Unie te kijken.Met bijdragen van o.a.


Nog te verschijnen

€ 24,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Hors d'oeuvre

Na 25 jaar geëngageerd theater maakt de Unie der Zorgelozen uit Kortrijk een tussenstand op van haar sociaal-artistieke werk. Werk dat op vele manieren aan velen een stem gaf.
Voor Hors d'oeuvre putte de Unie uit het eigen rijke archief, liet ze Zorgelozen aan het woord, vroeg ze artistieke compagnons de route om extra kruiding en aan kritische medestanders om door hun bril naar de Unie te kijken.

Met bijdragen van o.a. Geert Opsomer, Evelyne Coussens, Bart Noels, Wouter Hillaert, Ciska Hoet, Ellen Stynen, Piet Arfeuille, Rik Pinxten en Wim Opbrouck... Het resultaat is een reis in woorden en beelden door het leven, het theater- en ander werk van de Unie.


ISBN
9789401466950
Pagina's
256
Verschijnt
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Mens en Maatschappij
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren