Boekhandel Douwes Den Haag

Manual

Gilles Van Bouwel

Manual

Manual

Manual

 

De tijd dat enkel vrouwen zich om hun persoonlijke verzorging bekommerden, is voorbij! De hippe man zit strak in het pak, besteedt tijd aan zijn coupe en heeft geen lijfgeur.In dit boek komt het hele lichaam aan bod, van kop tot teen, zodat elke man in geen tijd transformeert van behaarde holbewoner tot verzorgde gentleman.Voordat Gilles Van Bouwel in de media terecht kwam, werkte hij op de afdeling persoonlijke verzorging van een grote multinational.


Niet leverbaar

€ 18,99

Niet leverbaar

Beschrijving Manual

De tijd dat enkel vrouwen zich om hun persoonlijke verzorging bekommerden, is voorbij! De hippe man zit strak in het pak, besteedt tijd aan zijn coupe en heeft geen lijfgeur.

In dit boek komt het hele lichaam aan bod, van kop tot teen, zodat elke man in geen tijd transformeert van behaarde holbewoner tot verzorgde gentleman.

Voordat Gilles Van Bouwel in de media terecht kwam, werkte hij op de afdeling persoonlijke verzorging van een grote multinational. Gewapend met deze expertise en bijgestaan door verschillende specialisten zoals een pedicure, barbier en dermatoloog, geeft hij elk type man tips en tricks voor klein of groot onderhoud.


ISBN
9789401467988
Pagina's
208
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Wonen en Lifestyle
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren