Boekhandel Douwes Den Haag

Lannoo's Reisboek Sint-Jacobsroute

Lannoo's Reisboek Sint-Jacobsroute

Lannoo's Reisboek Sint-Jacobsroute

Lannoo's Reisboek Sint-Jacobsroute

 

De populairste routes naar Santiago door Noord-Spanje etappe per etappe beschreven: de Camino Francés, de Camino Aragonés en de Camino del Norte Een schat aan informatie over de pelgrimsplaatsen langs de mythische Sint-Jacobsroute Met uitbundige kleurenfotografie en een gedetailleerde reisatlas Dit boek neemt je mee op pelgrimsreis door Spanje, met als eindbestemming Santiago de Compostela.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 34,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Lannoo's Reisboek Sint-Jacobsroute

  • De populairste routes naar Santiago door Noord-Spanje etappe per etappe beschreven: de Camino Francés, de Camino Aragonés en de Camino del Norte
  • Een schat aan informatie over de pelgrimsplaatsen langs de mythische Sint-Jacobsroute
  • Met uitbundige kleurenfotografie en een gedetailleerde reisatlas

Dit boek neemt je mee op pelgrimsreis door Spanje, met als eindbestemming Santiago de Compostela. Al eeuwenlang ondernemen pelgrims de mythische tocht naar Santiago: sommige voor de sportieve uitdaging, anderen als bedevaart, maar het vaakst om te ontsnappen aan de drukte van alledag. Gewapend met een rugzak, wandelschoenen en een pelgrimsstaf passeer je grootse kathedralen, uitgestrekte velden en steile wijngaarden, rustieke bergdorpen en uitzonderlijke paleizen.


ISBN
9789401468510
Pagina's
312
Verschenen
NUR
512
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Reisgidsen Europa