Boekhandel Douwes Den Haag

Herbas

David Van Steenkiste

Herbas

Herbas

Herbas

 

Eenvoudige gerechten met een overvloed aan kruiden en eetbare bloemenMet degelijke achtergrondkennis bij de plantenMet gastrecepten van bevriende topchefs en passende schilderijen van Arne QuinzeDavid Van Steenkiste kweekt verschillende vaak onbekende kruiden en eetbare bloemen, maar hij trekt ook nog regelmatig de vrije natuur in om ze zelf te plukken.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 25,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Herbas

  • Eenvoudige gerechten met een overvloed aan kruiden en eetbare bloemen
  • Met degelijke achtergrondkennis bij de planten
  • Met gastrecepten van bevriende topchefs en passende schilderijen van Arne Quinze

David Van Steenkiste kweekt verschillende vaak onbekende kruiden en eetbare bloemen, maar hij trekt ook nog regelmatig de vrije natuur in om ze zelf te plukken. Heel wat Belgische en Nederlandse chefs zijn bij hem kind aan huis, want kruiden en bloemen worden steeds populairder op het bord en in cocktails. In Herbas worden de kruiden op een originele manier in hartige en zoete gerechten verwerkt.

Chefs Hendrik Dierendonck, Sofie Dumont, Nick Coppens, Ran Van Ongevalle, Bert Castermans, Ruige Vermeire en Gaël Byl leverden met plezier enkele gastrecepten.


ISBN
9789401468879
Pagina's
168
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Culinair