Boekhandel Douwes Den Haag

Puur

De wereld van Pascale Naaessens

Pascale Naessens & Paul Jambers

Puur

Puur

De wereld van Pascale Naaessens

Puur

 

Pascale Naessens inspireert al tien jaar haar vele lezers om gezond en gelukkig te koken en te leven. Dat wordt gevierd met een schitterend sfeerboek vol prachtige foto's, afgedrukt op groot formaat.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 49,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Puur

Pascale Naessens inspireert al tien jaar haar vele lezers om gezond en gelukkig te koken en te leven. Dat wordt gevierd met een schitterend sfeerboek vol prachtige foto's, afgedrukt op groot formaat. De lezer wordt ondergedompeld in de romantische leefwereld van de auteur, die ook zo kenmerkend is voor haar kookboeken.

De fraaie foto's tonen ook de inspiratiebronnen van Pascale, de natuur, bloemen en planten, de zoektocht naar verse ingrediënten en unieke sferen, hier en tijdens haar verre reizen. Een schitterend kijkboek (geen receptenboek) met korte teksten, gedichten en quotes van de auteur.


ISBN
9789401471763
Pagina's
240
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Wonen en Lifestyle