Boekhandel Douwes Den Haag

De denkende klas

Dick van der Wateren

De denkende klas

De denkende klas

De denkende klas

 

Slow-looking Wat is dat? Hoe start je de les met vragen van leerlingen? Is dit dwars gedrag of een kritische leerling?De denkende klas stimuleert leraren en pedagogen het denken een plaats te geven in onderwijs en opvoeding en hun klassen te veranderen in 'denkende klassen'.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 25,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving De denkende klas

Slow-looking Wat is dat?
Hoe start je de les met vragen van leerlingen?
Is dit dwars gedrag of een kritische leerling?

De denkende klas stimuleert leraren en pedagogen het denken een plaats te geven in onderwijs en opvoeding en hun klassen te veranderen in 'denkende klassen'. Ons onderwijs is vooral ingericht op het reproduceren van kennis. Echter, die kennis gaat pas werkelijk iets voor onze leerlingen en studenten betekenen wanneer ze erover kunnen nadenken. Diep denken vraagt dat ze zelf vragen stellen en over die vragen doordenken, om zo actief kennis te maken. Diepe kennis heeft meer betekenis, en bevordert creativiteit. Het boek geeft tal van praktijkvoorbeelden van motiverende denkoefeningen.


ISBN
9789401474740
Pagina's
200
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo Campus

Mens en Maatschappij