Boekhandel Douwes Den Haag

Iedereen ruimtevaarder

De toekomst van de aarde ligt in de ruimte

Nancy Vermeulen

Iedereen ruimtevaarder

Iedereen ruimtevaarder

De toekomst van de aarde ligt in de ruimte

Iedereen ruimtevaarder

 

Worden wij allemaal ruimtevaarders? Volgens expert Nancy Vermeulen staat dat buiten kijf. Maar zijn we klaar voor een ruimte-economie, voor commerciële ruimtevaart, productieprocessen in gewichtloosheid en alle andere kansen en uitdagingen die op ons wachten aan de andere kant van de dampkring?Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 22,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Iedereen ruimtevaarder

Worden wij allemaal ruimtevaarders? Volgens expert Nancy Vermeulen staat dat buiten kijf.

Maar zijn we klaar voor een ruimte-economie, voor commerciële ruimtevaart, productieprocessen in gewichtloosheid en alle andere kansen en uitdagingen die op ons wachten aan de andere kant van de dampkring? En zullen we erin slagen het belang van de mensheid boven onze hebzucht of politiek machtsvertoon te plaatsen?

Dit razend interessante en prikkelende boek toont de relevantie aan van de ruimtevaart vanuit een wetenschappelijke, maar ook historische, sociologische, maatschappijkritische en zelfs filosofische invalshoek. Het belicht de toekomst van de mensensoort, die minstens op de een of andere manier in de ruimte ligt.


ISBN
9789401475501
Pagina's
256
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Literaire non-fictie