Boekhandel Douwes Den Haag

De strijd om talent

Employer branding in theorie en praktijk

Eveline Schollaert & Gerd Jacobs & Bart Van Theemsche & Greet Van Hoye

De strijd om talent

De strijd om talent

Employer branding in theorie en praktijk

De strijd om talent

 

Employer branding is een krachtig wapen in de war for talent. Wil je het juiste talent aantrekken voor je organisatie? Dan heb je nood aan gefundeerde inzichten over hoe je jezelf als werkgever aantrekkelijk kan maken én kan onderscheiden van de rest.Leverbaar

€ 24,99

Levertijd: 2 tot 3 dagen


Beschrijving De strijd om talent

Employer branding is een krachtig wapen in de war for talent. Wil je het juiste talent aantrekken voor je organisatie? Dan heb je nood aan gefundeerde inzichten over hoe je jezelf als werkgever aantrekkelijk kan maken én kan onderscheiden van de rest. In de praktijk nemen organisaties hierover vaak beslissingen uit de losse pols en op basis van intuïtie. Nochtans reikt het wetenschappelijk onderzoek over employer branding heel wat bruikbare tips aan. De auteurs overbruggen met dit boek de kloof tussen onderzoek en praktijk, en vullen hun evidencebased aanpak aan met inspirerende voorbeelden en best practices uit het werkveld.

In deze tweede, volledig geactualiseerde editie werden de meest recente wetenschappelijke inzichten en praktijkvoorbeelden geïntegreerd.


ISBN
9789401477536
Pagina's
199
Verschenen
NUR
807
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Academia Press