Boekhandel Douwes Den Haag

Boeie!

Met verhalen binnenkomen bij beleidsmakers

Karel Joos

Boeie!

Boeie!

Met verhalen binnenkomen bij beleidsmakers

Boeie!

 

Hoe kun je je impact vergroten? Wat kunnen bedrijven leren van Spielberg, Aristoteles en Sting? Wat kun je gebruiken uit de wereld van de fictie? Voor ondernemingen en andere organisaties is het niets minder dan de heilige graal: de kennis om een positief en resonerend verhaal te vertellen.Direct te downloaden

€ 22,99


Beschrijving Boeie!

Hoe kun je je impact vergroten?
Wat kunnen bedrijven leren van Spielberg, Aristoteles en Sting?
Wat kun je gebruiken uit de wereld van de fictie?

Voor ondernemingen en andere organisaties is het niets minder dan de heilige graal: de kennis om een positief en resonerend verhaal te vertellen. Een verhaal dat de harten en hoofden van hun stakeholders aanspreekt en hen tot affirmatieve actie beweegt.

Boeie! is een gids voor belangenbehartigers op zoek naar impact. Je leert hoe je de kracht van verhalen kunt aanboren en de principes ervan kunt toepassen. Je krijgt inzicht in de verborgen werking van een goed verhaal door middel van concrete voorbeelden uit films, televisieseries, romans, stripverhalen en fotografie, maar ook rechtstreeks uit de realiteit van de bedrijfswereld. Een brede waaier van recente en bekende gevalstudies, waaronder de covidcrisis, komt daarbij aan bod. Dit boek toont eveneens hoe je je eigen verhaal kunt vormgeven en gebruiken in lobbycampagnes en analyseert bovendien de mogelijkheid voor bedrijven om zich als een personage te karakteriseren.


ISBN
9789401477918
Pagina's
184
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo Campus

Management en Economie