Boekhandel Douwes Den Haag

Overvloed

Waarom je hormonen eigenlijk je beste vrienden zijn

Ineke Van Nieuwenhove

Overvloed

Overvloed

Waarom je hormonen eigenlijk je beste vrienden zijn

Overvloed

 

Ook vaak zin om een vakbondsactie tegen je hormonen te starten? Last van vermoeidheid, een onregelmatige cyclus, plotse gewichtstoename, PMS? Je bent zeker niet de enige: steeds meer vrouwen kampen met een hormonale disbalans.


Nog te verschijnen

€ 22,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Overvloed

Ook vaak zin om een vakbondsactie tegen je hormonen te starten? Last van vermoeidheid, een onregelmatige cyclus, plotse gewichtstoename, PMS? Je bent zeker niet de enige: steeds meer vrouwen kampen met een hormonale disbalans. Niet alleen slikken we al vanaf jonge leeftijd de pil, ook worden we blootgesteld aan allerhande hormoonverstorende stoffen. Maar wist je dat stress de grootste hormoonverstoorder is van allemaal? En dat je zelf heel veel kunt doen om je hormonen weer in balans te brengen?

Ineke Van Nieuwenhove legt heel toegankelijk en met de nodige humor uit wat hormonen zijn, hoe ze werken en hoe een regelmatige cyclus zonder kwaaltjes ook voor jou mogelijk is. Eén ding is zeker: na het lezen van dit boek zul je op een heel andere manier naar je hormonen kijken!


ISBN
9789401478984
Pagina's
240
Verschijnt
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Gezondheid en geneeskunde