Boekhandel Douwes Den Haag

Zo gewenst

Als je kinderwens niet (meteen) wordt vervuld

Mama Baas & Hilde Van Goethem

Zo gewenst

Zo gewenst

Als je kinderwens niet (meteen) wordt vervuld

Zo gewenst

 

Een kinderwens die moeilijk of niet vervuld raakt, doet pijn. En terwijl wensouders voortdurend het goedbedoelde advies krijgen om 'het wat meer los te laten', beheerst het net hun hele leven. Het raakt hen fysiek én mentaal en beïnvloedt ook hun sociale contacten.


Nog te verschijnen

€ 24,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Zo gewenst

Een kinderwens die moeilijk of niet vervuld raakt, doet pijn.
En terwijl wensouders voortdurend het goedbedoelde advies krijgen om 'het wat meer los te laten', beheerst het net hun hele leven. Het raakt hen fysiek én mentaal en beïnvloedt ook hun sociale contacten.

Wat als het ook met medische hulp niet (meteen) lukt? Wat als je een eitje of een zaadje van iemand anders nodig hebt? Wat als je alleen mama of papa wordt? Wat als er geen broer of zus komt? Wat als er geen kindje komt? Wat als iemand in je omgeving ongewenst kinderloos is...

Zo gewenst wil deze gevoelige thema’s bespreekbaar maken. Naast wetenschappelijke achtergrond en toelichting door experten komen ook ervaringsdeskundigen aan het woord. Het boek bevat handvatten voor iedereen die van ver of dichtbij te maken krijgt met een niet (meteen) vervulde kinderwens.

 

'Het is oké om het nooit helemaal te kunnen begrijpen. Gewoon luisteren is meestal meer dan genoeg.'
- Mireille Leemans, auteur van Mama zonder kind (Libelle, 21 juli 2022)


ISBN
9789401479219
Pagina's
192
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Wonen en Lifestyle