Boekhandel Douwes Den Haag

Yoga voor sporters

ALEXANDER DE WAELE & VAN GANSEN GREGORY

Yoga voor sporters

Yoga voor sporters

Yoga voor sporters

 

Het eerste yogaboek voor wie vaak sport Met duidelijke beschrijvingen van de yogaposes voor elke sport afzonderlijk Met extra tips voor de perfecte ademhaling en om blessures te vermijden Steeds meer topatleten in verschillende disciplines kennen de voordelen van yoga en zien het als een onderdeel van hun routine.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 25,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Yoga voor sporters

  • Het eerste yogaboek voor wie vaak sport
  • Met duidelijke beschrijvingen van de yogaposes voor elke sport afzonderlijk
  • Met extra tips voor de perfecte ademhaling en om blessures te vermijden

Steeds meer topatleten in verschillende disciplines kennen de voordelen van yoga en zien het als een onderdeel van hun routine. In dit doeboek deelt Alexander De Waele yogaposes per populaire sporttak en geeft hij stretchoefeningen per lichaamsdeel. Hij reikt op een no-nonsense manier simpele en efficiƫnte yogamethodes aan, zodat iedereen - ook wie geen ervaring heeft met yoga - ermee aan de slag kan.

Daarnaast schenkt hij het mentale aspect van sporten aandacht met simpele ademhalingsoefeningen en meditatie. De mindset, het bewustzijn en de ademhaling hebben immers een niet te onderschatten impact op fysieke prestaties, herstel en de algemene veerkracht van een sporter.


ISBN
9789401479356
Verschenen
NUR
480
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Sport en spel