Boekhandel Douwes Den Haag

Kruiden kweken koken

Alles over keukenkruiden en hoe ze te verwerken in heerlijke gerechten

Kris Jacobs & Lode Claus & Michiel Van Colenberghe

Kruiden kweken koken

Kruiden kweken koken

Alles over keukenkruiden en hoe ze te verwerken in heerlijke gerechten

Kruiden kweken koken

 

Kruiden Claus is een gevestigde waarde in de kruidenwereld. Van heinde en verre komen chefkoks hun kruiden halen op de kwekerij. Christian en Lode Claus, 3de en 4de generatie kruidenkwekers, vertellen je in dit boek alles over de teelt, de verzorging, het oogsten en het bewaren van 36 bekende en minder bekende keukenkruiden.



Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 24,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Kruiden kweken koken

Kruiden Claus is een gevestigde waarde in de kruidenwereld. Van heinde en verre komen chefkoks hun kruiden halen op de kwekerij.
Christian en Lode Claus, 3de en 4de generatie kruidenkwekers, vertellen je in dit boek alles over de teelt, de verzorging, het oogsten en het bewaren van 36 bekende en minder bekende keukenkruiden. Ze delen tips & tricks om deze smaakmakers te combineren met andere ingrediënten in een verfijnde, maar toegankelijke keuken.

Chefkok Michiel Van Colenberghe verwerkt de kruiden in een 40-tal overheerlijke gerechten.


ISBN
9789401483193
Pagina's
168
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Culinair