Boekhandel Douwes Den Haag

Een regenboog in jou

De emotionele rollercoaster van een zwangerschap na verlies

Mama Baas & Liesbeth Haesevoets & Christine Vandenhole

Een regenboog in jou

Een regenboog in jou

De emotionele rollercoaster van een zwangerschap na verlies

Een regenboog in jou

 

Als ouders een kind verloren hebben, stellen ze zich vroeg of laat de vraag: Hoe gaan we verder met onze kinderwens? Willen we nog een kind? Wanneer zijn we klaar voor een nieuwe zwangerschap? Een zwangerschap na verlies is een heftige rollercoaster vol emoties, twijfel, verdriet, hoop en liefde.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 25,99


Beschrijving Een regenboog in jou

Als ouders een kind verloren hebben, stellen ze zich vroeg of laat de vraag: Hoe gaan we verder met onze kinderwens? Willen we nog een kind? Wanneer zijn we klaar voor een nieuwe zwangerschap?

Een zwangerschap na verlies is een heftige rollercoaster vol emoties, twijfel, verdriet, hoop en liefde. Christine Vandenhole, mama van Berre*, vroedvrouw en oprichtster van het Berrefonds weet dat als geen ander. Uit eigen ervaring, maar ook op basis van duizenden gesprekken met ouders bij het Berrefonds.

Daarom schreef ze Een regenboog in jou, een eerlijk boek vol inzichten en mooie getuigenissen. Dit boek neemt je bij de hand vanaf je eerste twijfels over een nieuwe zwangerschap, doorheen de verschillende trimesters, tot in de kraamperiode. Je krijgt praktische tips en checklists voor elke fase.

Want iedere zwangerschap kent moeilijke momenten en twijfels, maar een zwangerschap na een eerder verlies van een kind is voor veel ouders een periode van 40 weken bang afwachten en verwachtingsvol uitkijken. Een regenboog in jou probeert in die intense periode een baken van hoop en liefde te zijn en erkenning te geven aan de regenboog aan kleuren en emoties die je als ouder doorstaat.


ISBN
9789401483438
Pagina's
144
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Wonen en Lifestyle