Boekhandel Douwes Den Haag

Het ontstaan van de tijd

Mijn reis met Stephen Hawking voorbij de oerknal

Thomas Hertog

Het ontstaan van de tijd

Het ontstaan van de tijd

Mijn reis met Stephen Hawking voorbij de oerknal

Het ontstaan van de tijd

 

Thomas Hertog werkte meer dan twintig jaar nauw samen aan de zijde van Stephen Hawking. Hun centrale vraag: hoe is het mogelijk dat het heelal bij de oerknal de juiste voorwaarden kon creëren opdat er miljarden jaren later leven zou ontstaan?


Nog te verschijnen

€ 12,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Het ontstaan van de tijd

Thomas Hertog werkte meer dan twintig jaar nauw samen aan de zijde van Stephen Hawking.
Hun centrale vraag: hoe is het mogelijk dat het heelal bij de oerknal de juiste voorwaarden kon creëren opdat er miljarden jaren later leven zou ontstaan?

Hawking en Hertog kwamen tot het revolutionaire inzicht dat er in de oerknal een diepere evolutionaire laag schuilgaat waarin de natuurwetten zelf mee veranderen en evolueren met het universum dat ze vormgeven. De oerknal is dus niet zomaar het begin van de kosmische evolutie, maar ook de oorsprong van materie en krachten, ja zelfs van ruimte en tijd.

Dit meeslepende boek vertelt het verhaal van een bijzondere vriendschap tussen twee topwetenschappers en hun jarenlange zoektocht naar antwoorden op fundamentele vragen over ons bestaan. Hun baanbrekende onderzoek zet de manier waarop wij naar de kosmos - en bij uitbreiding naar onszelf als mens - kijken op losse schroeven


ISBN
9789401483896
Pagina's
288
Verschenen
NUR
910
Druk
1
Uitvoering
Onbekend
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo