Boekhandel Douwes Den Haag

Binnenvaart

Theorie en praktijk

Christa Sys & Frank Hellebosch

Binnenvaart

Binnenvaart

Theorie en praktijk

Binnenvaart

 

De Green deal van de Europese Commissie zet in op verduurzaming en stimuleert de markt om meer te vervoeren langs de binnenwateren. Om dit proces haalbaar te maken is het ook noodzakelijk dat de verschillende stakeholders diepgaande kennis van de binnenvaartsector kunnen verwerven.Direct te downloaden

€ 34,99


Beschrijving Binnenvaart

De Green deal van de Europese Commissie zet in op verduurzaming en stimuleert de markt om meer te vervoeren langs de binnenwateren. Om dit proces haalbaar te maken is het ook noodzakelijk dat de verschillende stakeholders diepgaande kennis van de binnenvaartsector kunnen verwerven.

Dit handboek licht de binnenvaarsector in al zijn facetten toe. Het boek staat ook stil bij de problemen en uitdagingen in deze sector. De combinatie van theorie en praktijk, doorspekt met talrijke oefeningen en praktijkvoorbeelden, maakt de geïnteresseerde in binnenvaart snel vertrouwd met deze sector. Deze aanpak is interessant voor de logistieke partijen die gebruik (willen) maken van deze transportmodi en voor (beginnende) binnenvaartondernemers en hogere beleidsniveaus. Daarnaast is het interessant voor jonge onderzoekers om zich vertrouwd te maken met de meest voorkomende problemen in de sector en met de oplossingen om die problemen aan te pakken. Ten slotte is het boek ook voor studenten een zeer interessant referentiewerk.


ISBN
9789401484169
Pagina's
660
Verschenen
NUR
977
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Academia Press