Boekhandel Douwes Den Haag

Vintagejagers

Over het vinden, opknappen en stylen van tweedehands interieurschatten

Theo Vantomme & Hoarderderlife bv & Justine Vergotte

Vintagejagers

Vintagejagers

Over het vinden, opknappen en stylen van tweedehands interieurschatten

Vintagejagers

 

Niets geeft je interieur even veel karakter als tweedehands vondsten met een bijzonder verhaal. Alleen: waar vind je die verborgen schatten, en hoe geef je ze weer een eigentijdse look? In dit boek helpen de vintagejagers van Hoarderlife je je oog voor waardevolle stuks te trainen en je slag te slaan op rommelmarkten en tweedehandssites.


Nog te verschijnen

€ 25,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Vintagejagers

Niets geeft je interieur even veel karakter als tweedehands vondsten met een bijzonder verhaal. Alleen: waar vind je die verborgen schatten, en hoe geef je ze weer een eigentijdse look?

In dit boek helpen de vintagejagers van Hoarderlife je je oog voor waardevolle stuks te trainen en je slag te slaan op rommelmarkten en tweedehandssites. Maar ook onthullen ze hun geheimen om antieke afdankertjes tot hippe eyecatchers te transformeren, inclusief stap-voor-stap tutorials en handige checklists.
Tenslotte krijg je nog een lading stylingtips, adresjes en verhalen van fervente verzamelaars voorgeschoteld, die je vast en zeker met het vintagevirus zullen besmetten.


ISBN
9789401484404
Pagina's
192
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Wonen en Lifestyle