Boekhandel Douwes Den Haag

Vintagejagers

Over het vinden, opknappen en stylen van tweedehands interieurschatten

Theo Vantomme & Hoarderderlife bv & Justine Vergotte

Vintagejagers

Vintagejagers

Over het vinden, opknappen en stylen van tweedehands interieurschatten

Vintagejagers

 

Tweedehands vondsten met een ziel, ze geven je woonst karakter en originaliteit. Maar waar vind je die verborgen parels, en hoe geef je ze weer een eigentijdse look? In dit boek helpen de vintagejagers van Hoarderlife je je oog voor waardevolle stuks te trainen en je slag te slaan op rommelmarkten, tweedehandssites en meer.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 25,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Vintagejagers

Tweedehands vondsten met een ziel, ze geven je woonst karakter en originaliteit. Maar waar vind je die verborgen parels, en hoe geef je ze weer een eigentijdse look?

In dit boek helpen de vintagejagers van Hoarderlife je je oog voor waardevolle stuks te trainen en je slag te slaan op rommelmarkten, tweedehandssites en meer. Waar start je je zoektocht? Hoe beoordeel je de kwaliteit? Hoe onderscheid je design van namaak? En wat is nu een goede prijs?

Daarnaast onthullen ze hun geheimen om oude afdankertjes tot hippe eyecatchers te transformeren, inclusief twaalf stap-voor-stap tutorials. Boordevol tips en tricks, inside adresjes en inspirerende verhalen van verzamelaars, is dé bijbel vooriedereen met een hart voor bijzondere spullen!


ISBN
9789401484404
Pagina's
192
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Wonen en Lifestyle