Boekhandel Douwes Den Haag

Kook je koelkast leeg

60 creatieve recepten en 100 slimme bewaartips van Too Good To Go

Too Good To Go

Kook je koelkast leeg

Kook je koelkast leeg

60 creatieve recepten en 100 slimme bewaartips van Too Good To Go

Kook je koelkast leeg

 

De bedoeling van dit boek is eenvoudig: je helpen om het maximum te halen uit het eten dat je nog in je koelkast of voorraadkamer liggen hebt. Elk recept geeft je ideeën om voedsel dat vaak overblijft om te toveren tot overheerlijke hoofdschotels, tussendoortjes en desserts.


Nog te verschijnen

€ 22,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Kook je koelkast leeg

De bedoeling van dit boek is eenvoudig: je helpen om het maximum te halen uit het eten dat je nog in je koelkast of voorraadkamer liggen hebt. Elk recept geeft je ideeën om voedsel dat vaak overblijft om te toveren tot overheerlijke hoofdschotels, tussendoortjes en desserts. Zo wordt een overschot groenten met wat creativiteit een pittige curry en is een restje gekookte aardappelen perfect voor een heerlijke rösti. Of wat dacht je van een smeuïge butternutcrème op basis van dat resterend stuk pompoen?

Bovendien krijg je per gerecht suggesties om het naar je eigen hand te zetten. Met tussendoor heel wat tips om je favoriete ingrediënten nog beter te bewaren, hacks om de houdbaarheid te verlengen en testjes om de versheid te beoordelen.


ISBN
9789401485456
Pagina's
160
Verschijnt
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Culinair