Boekhandel Douwes Den Haag

Sup

Wim Pyl

Sup

Sup

Sup

 

Stand-Up Paddle of SUP is de meest toegankelijke sport onder de surfdisciplines. Rechtstaand op een supboard peddel je op het vlakke water van meren, kanalen en rivieren, maar je kunt je ook op de zeegolven en bergrivieren wagen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 16,50

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Sup

Stand-Up Paddle of SUP is de meest toegankelijke sport onder de surfdisciplines. Rechtstaand op een supboard peddel je op het vlakke water van meren, kanalen en rivieren, maar je kunt je ook op de zeegolven en bergrivieren wagen. Op je supboard ontdek je de wereld op een ontspannen manier vanop het water, maar het vormt tegelijk een complete workout, zorgt voor een goede mentale gezondheid en het is een leuke sociale activiteit.

Wim Pyl geeft in Just sup al zijn kennis door over deze fijne sport: waar komt het vandaan, waar moet je op letten, hoe onderhoud je je materiaal, welke waters kun je bevaren, waar vind je de mooiste routes... Maar je leert bovendien zelf routes uit te stippelen, je krijgt tips om je hond mee te nemen en de auteur leert je zelfs het plezier van een nachtpeddel kennen.


ISBN
9789401491983
Pagina's
144
Verschenen
NUR
480
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo