Boekhandel Douwes Den Haag

Just Sup

Wim Pyl

Just Sup

Just Sup

Just Sup

 

Sup is dé alleskunner onder de surfdisciplines. Rechtstaand op een grote surfplank peddel je op het vlakke water van meren, kanalen en rivieren, maar je kunt je ook op de zeegolven en bergrivieren wagen.


Nog te verschijnen

€ 20,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Just Sup

Sup is dé alleskunner onder de surfdisciplines. Rechtstaand op een grote surfplank peddel je op het vlakke water van meren, kanalen en rivieren, maar je kunt je ook op de zeegolven en bergrivieren wagen. Met de sup ontdek je de wereld op een ontspannen manier vanaf het water, maar het vormt ook een complete workout, zorgt voor een goede mentale gezondheid en het is een leuke sociale activiteit.

Auteur Wim Pyl geeft in Just sup al zijn kennis door over deze fijne sport: waar komt het vandaan, welke soorten zijn er en waar moet je op letten, welke waters kun je bevaren, hoe zit het met de veiligheid, waar liggen de mooiste routes... Maar je leert ook zelf routes uit te stippelen, krijgt tips om je hond mee te nemen en welke dieren je onderweg kunt spotten, en de auteur leert zelfs enkele yogaposes op de sup aan.


ISBN
9789401491983
Pagina's
144
Verschijnt
NUR
480
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo