Boekhandel Douwes Den Haag

Knutselen met WC-rolletjes

Meer dan 40 knutselideeën voor kleuters vanaf 3 jaar

Line Vanvoorden

Knutselen met WC-rolletjes

Knutselen met WC-rolletjes

Meer dan 40 knutselideeën voor kleuters vanaf 3 jaar

Knutselen met WC-rolletjes

 

Samen knutselen is niet alleen leuk en ontspannend, maar onmisbaar voor de ontwikkeling van je kind. Door jullie samen aan de knutseltafel te zetten, ontwikkelen kinderen namelijk hun creativiteit, concentratievermogen en zelfvertrouwen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 19,99


Beschrijving Knutselen met WC-rolletjes

Samen knutselen is niet alleen leuk en ontspannend, maar onmisbaar voor de ontwikkeling van je kind. Door jullie samen aan de knutseltafel te zetten, ontwikkelen kinderen namelijk hun creativiteit, concentratievermogen en zelfvertrouwen. Stimuleer hun vindingrijkheid door samen aan de slag te gaan met een toegankelijk en gratis knutselmateriaal boordevol potentieel: wc-rolletjes!

Line Vanvoorden van Congé Bricolé weet jullie vast te bekoren met Knutselen met wc-rolletjes. In haar boek vind je meer dan veertig kleurrijke, originele en vrolijke ideeën met wc-rollen in de hoofdrol. Maak een ministad, een vliegtuig, een muziekinstrument, een confetti-kanon, een stel schattige poppenkastpoppen of gebruik de rolletjes als stempel. De gevarieerde mix weet ieders interesse te prikkelen.
Tover samen met je kind de rolletjes om tot leuke creaties en geniet samen van een gezellig knutselmoment en de daarbij horende, brede glimlach!


ISBN
9789401493529
Pagina's
104
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Wonen en Lifestyle