Boekhandel Douwes Den Haag

Alleen verbeelding kan ons redden

Over de kracht van kunst

Michael De Cock

Alleen verbeelding kan ons redden

Alleen verbeelding kan ons redden

Over de kracht van kunst

Alleen verbeelding kan ons redden

 

Een picareske vertelling die je als een roadmovie meeneemt van Tomorrowland naar de coulissen van de KVS en van het Louvre tot aan de andere kant van de wereld. Van een muurschildering in Sansepolcro die de wereld redde tot een murales in Santiago die de gruwel herdenkt om haar voor altijd ritueel te bezweren.


Nog te verschijnen

€ 22,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Alleen verbeelding kan ons redden

Een picareske vertelling die je als een roadmovie meeneemt van Tomorrowland naar de coulissen van de KVS en van het Louvre tot aan de andere kant van de wereld. Van een muurschildering in Sansepolcro die de wereld redde tot een murales in Santiago die de gruwel herdenkt om haar voor altijd ritueel te bezweren. Met verhalen over Prince, Nand Buyl, Adam Driver, Jan Fabre, Anne Teresa de Keersmaeker en talrijke artiesten die een rol speelden in het leven en werk van Michael De Cock.

In dit wervelende boek schrijft Michael De Cock de demonen van zich af, neemt de lezer mee op de vleugels van de passie voor de kunst en doet de titel nu en dan alle eer aan. Een zinderende ode aan de verbeelding.


ISBN
9789401493864
Pagina's
240
Verschijnt
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Mens en Maatschappij