Boekhandel Douwes Den Haag

De survivalgids voor puppy parents

Ellen van Hoorn

De survivalgids voor puppy parents

De survivalgids voor puppy parents

De survivalgids voor puppy parents

 

Niets zo schattig als een puppy, daar zijn we het bijna allemaal over eens. Maar zo een viervoeter lijkt bij momenten wel een orkaan die door je huis raast... Het interpreteren van koppig eetgedrag, nachtelijk gehuil, het stelen van je sokken of springen naar bezoek is bovendien niet zo vanzelfsprekend.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 19,99


Beschrijving De survivalgids voor puppy parents

Niets zo schattig als een puppy, daar zijn we het bijna allemaal over eens. Maar zo een viervoeter lijkt bij momenten wel een orkaan die door je huis raast... Het interpreteren van koppig eetgedrag, nachtelijk gehuil, het stelen van je sokken of springen naar bezoek is bovendien niet zo vanzelfsprekend. Zeker niet voor de kersverse puppy parent!

Zonder te verzinken in eindeloze theorieën, biedt deze survivalgids de belangrijkste info en tips om dit soort voorvalletjes kordaat aan te pakken. Of je nu met een wildplasser, kattenjager, slaapkop of veelvraat in huis zit, hondengedragsdeskundige Ellen van Hoorn legt je uit wat je best wel of niet kunt doen. Aan de hand van 17 herkenbare situaties ontdek je bovendien de behoeftes, groeifases en psychologische trekjes van je pupje, telkens mooi geïllustreerd met de stempeltekeningen van Mariska Gewald.


ISBN
9789401495905
Pagina's
120
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Wonen en Lifestyle