Boekhandel Douwes Den Haag

Geluk

The New World Book of Happiness

Leo Bormans

Geluk

Geluk

The New World Book of Happiness

Geluk

 

Hoe kunnen we vandaag, ondanks alles, toch nog een beetje gelukkig en hoopvol blijven? Onderzoeker Leo Bormans vroeg het opnieuw aan 100 topexperts uit 50 landen, meer dan tien jaar na de eerste editie van deze wereldwijde bestseller.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 29,99

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Geluk

Hoe kunnen we vandaag, ondanks alles, toch nog een beetje gelukkig en hoopvol blijven? Onderzoeker Leo Bormans vroeg het opnieuw aan 100 topexperts uit 50 landen, meer dan tien jaar na de eerste editie van deze wereldwijde bestseller. Nieuwe Tijden vragen om Nieuwe Antwoorden.

Het virus, de oorlog, het klimaat, armoede en eenzaamheid maken mensen onzeker. Nu de tijden wankel zijn, is er echter meer dan ooit interesse voor wat belangrijk is in het leven. Wat hebben de gelukwetenschappers ondertussen ontdekt? Ze werden uitgedaagd om hun nieuwe inzichten samen te vatten in één zin: de essentie. Daar voegen ze de kern van hun onderzoek én zes concrete adviezen aan toe. Een inspirerende gids voor onszelf, onze vrienden en de samenleving.

Met bijdragen van Martin Seligman, Richard Easterlin, Barbara Fredrickson, Ruut Veenhoven, Dirk De Wachter en 95 andere wetenschappers uit alle continenten. Van Finland tot Japan, van Oekraïne tot Bhutan. Aangevuld met een extra insiders perspectief uit vijf grote wereldgodsdiensten.

"We staan op een keerpunt. Dit boek is nuttig voor ons allemaal."
- Prof. Martin Seligman (VS), grondlegger van de positieve psychologie

"The New World Book of Happiness is een geweldig idee dat perfect op tijd komt."
- Prof. Sir Richard Layard, The London School of Economics


ISBN
9789401497251
Pagina's
320
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Mens en Maatschappij