Boekhandel Douwes Den Haag

Winnen met aandelen

in vragen en antwoorden

Roland Van der Elst

Winnen met aandelen

Winnen met aandelen

in vragen en antwoorden

Winnen met aandelen

 

'Dit boek wil je leren wat aandelen zijn, hoe je ze koopt en welke je moet kopen.' Professor Van der Elst is helder over zijn bedoeling: hij wil van elke spaarder ook een belegger maken. De hoge inflatie heeft tot gevolg dat banksparen je de facto verarmt, en het wettelijk pensioen zal niet volstaan om je levensstandaard te bewaren op latere leeftijd.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 34,99


Beschrijving Winnen met aandelen

'Dit boek wil je leren wat aandelen zijn, hoe je ze koopt en welke je moet kopen.' Professor Van der Elst is helder over zijn bedoeling: hij wil van elke spaarder ook een belegger maken. De hoge inflatie heeft tot gevolg dat banksparen je de facto verarmt, en het wettelijk pensioen zal niet volstaan om je levensstandaard te bewaren op latere leeftijd. Voor een degelijk rendement op lange termijn kijk je beter in de richting van de beurs.

Met de handvatten uit deze beleggingsbijbel kun je mooie resultaten boeken terwijl je de risico's binnen de perken houdt. Tenminste, als je bereid bent om je huiswerk te doen. Professor Van der Elst vertaalt voor jou de theorie naar de praktijk. Hij schotelt je niet alleen verschillende voorbeeldportefeuilles en kwaliteitsaandelen voor, maar leert je ook hoe je zelf een portefeuille kunt samenstellen en beheren.

Winnen met aandelen is een moderne heruitgave van het meest complete beleggingsboek dat ooit is verschenen in de Nederlandse taal.

 

"De basis, de bijbel, hét referentiewerk voor de vorige én de volgende generatie beleggers."
- Ben Granjé, CEO van de Vlaamse Federatie van Beleggers


ISBN
9789401499453
Pagina's
416
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Mens en Maatschappij