Boekhandel Douwes Den Haag

Hoe muziek werkt

David Byrne

Hoe muziek werkt

Hoe muziek werkt

Hoe muziek werkt

 

Nieuwe, uitgebreide editie Hoe muziek werkt is David Byrnes ode aan de muziek, een verslag van een leven in de muziekwereld en een uitleg over hoe en waarom muziek werkt. Byrne, muzikant, ontpopt zich in dit standaardwerk tot historicus, antropoloog en sociaal wetenschapper en biedt ons een schat aan feiten over muziek en muziekvormen, gemengd met zijn eigen ervaringen.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 25,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Hoe muziek werkt

Nieuwe, uitgebreide editie

Hoe muziek werkt is David Byrnes ode aan de muziek, een verslag van een leven in de muziekwereld en een uitleg over hoe en waarom muziek werkt. Byrne, muzikant, ontpopt zich in dit standaardwerk tot historicus, antropoloog en sociaal wetenschapper en biedt ons een schat aan feiten over muziek en muziekvormen, gemengd met zijn eigen ervaringen.

Met concrete voorbeelden laat hij zien dat muziek niet alleen in studio’s ontstaat, maar meer nog een logisch en prachtig gevolg is van ons bestaan en onze culturele omstandigheden. Laat je meenemen op een onweerstaanbaar avontuur waarbij Byrne met knappe en bezielde argumenten vertelt over de bevrijdende en stimulerende kracht van muziek.


ISBN
9789401609197
Pagina's
384
Verschenen
NUR
660
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.

Muziek
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren