Boekhandel Douwes Den Haag

Een goed wijnjaar

4 seizoenen wijn en spijs in 80 columns

Eline Jaarsma

Een goed wijnjaar

Een goed wijnjaar

4 seizoenen wijn en spijs in 80 columns

Een goed wijnjaar

 

Ieder seizoen kent andere wijn & spijs combinaties. Dit heeft mij geïnspireerd om mijn columns per seizoen te bundelen. De columns gaan over wijn of iets wat met wijn te maken heeft en wat het proeven, het koken, het genieten en het weten waard is.


Niet leverbaar

€ 17,43

Bezorgen: Levertijd onbekend


Beschrijving Een goed wijnjaar

Om te beoordelen wat een `goed wijnjaar is, vergt een enorme wijnstudie met verdieping in tal van aspecten. Door het lezen van dit boek komt u er niet achter wat wel of geen goed wijnjaar maakt. Wél is het een boek vol columns die er hopelijk aan bijdragen ú een goed wijnjaar te laten ervaren.
Over Eline: Mooie wijn komt voort uit pure passie.
Pure passie wil je delen. Mijn passie is ú te laten ervaren hoe bijzonder wijn is en dat in elk seizoen wijn een bijdrage kan leveren aan het geluksgevoel van uzelf en anderen. Een aantal jaren geleden besloot ik mijn passie te volgen. Al jaren was ik geïnteresseerd in wijn, het uitproberen van wijn & spijscombinaties en wilde ik zoveel mogelijk over wijn te weten komen. Iedere vakantie ging ik op bezoek bij wijnproducenten, wandelde ik door de wijngaarden en koos ik de restaurants specifiek uit op de wijnkaart. Toen ik de kans kreeg om bij Wijnkoperij Henri Bloem wijnadviseur te worden en de opleiding tot Register Vinoloog te volgen, greep ik deze met beide handen aan. Als afgestudeerd Register Vinoloog ben ik naast het adviseren van particulieren en horeca over wijn, vooral bezig met mijn andere passie: schrijven.


ISBN
9789402106558
Pagina's
176
Verschenen
NUR
447
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books