Boekhandel Douwes Den Haag

De jongen en zijn dood

geloof mij, kanker is een zegen

Marga Beukeboom

De jongen en zijn dood

De jongen en zijn dood

geloof mij, kanker is een zegen

De jongen en zijn dood

 

Een kankerdiagnose is vernietigend nieuws, ongeacht de omstandigheden. Maar op 21 jarige leeftijd, wanneer de meeste jongemannen nog druk bezig zijn met hun studie, is zo n uitspraak wel heel zwaar.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 20,51

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving De jongen en zijn dood

"Op sommige momenten verdwijnt het gevoel van enthousiasme voor het leven, en de dood, terwijl ik nog jong ben, lijkt de voorkeur te genieten." Benjamin Hyman.
In dit aangrijpend waargebeurd verhaal vertelt een moeder over haar bizarre tocht als bij haar zoon Benjamin teelbalkanker wordt vastgesteld. Beukeboom schrijft ontroerend hoe haar zoon, volwassen voor zijn leeftijd, omging met zijn snel afnemende gezondheid en uiteindelijk grimmige prognose tijdens zijn drie jaar durende strijd tegen kanker. Over een zoon die alle reguliere behandelingen weigerde en experimenteerde met alternatieve kankertherapieën. Over een zoon die vond dat zijn kanker een zegen was.
Op zoek naar alternatieve therapieën reizen moeder en zoon vanuit Texas naar New York; naar Denemarken en naar Engeland, en tenslotte terug naar Benjamins geboorteplaats Baarn. Een reis gekenmerkt door ups en downs, en verweven met boodschappen van hoop en liefde. Blind voor haar zoons spiritualiteit schrijft Beukeboom openhartig over haar obsessie met het vinden van een kuur om tenslotte te concluderen dat er meer is tussen hemel en aarde.


ISBN
9789402108804
Pagina's
290
Verschenen
NUR
321
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Biografieën literaire auteurs
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren